Οι εταιρίες σκοράρουν…

Δήλωσε συμμετοχή με την εταιρική σου ομάδα στο

1ο BUSINESS CUP

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ)
ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ:
– ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕRGODIVE SCUBA CLUB
– ENA ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΤΡΑΒΟΛΤΑ,
ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
– ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΟ BELUGA,
TO ΚΟΡΥΦΑΙΟ BAR-RESTAURANT TOY ΠΕΙΡΑΙΑ
– ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ
ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ CAMPO DE FUTBOL

Το Campo de Futbol διοργανώνει σε ετήσια βάση πρωταθλήματα για φορείς, εταιρίες και δημόσιες υπηρεσίες όπως είναι τα πρωταθλήματα Πυροσβεστικής, Εκκλησιών, Αστυνομικών Τμημάτων, Φοιτητικά, Συλλόγων Κρήτης Αττικής κ.ά.

Διαθέτει για τις ανάγκες των πρωταθλημάτων και των διοργανώσεων που διεξάγει, πέντε (5) γήπεδα με πλαστικό χλοοτάπητα, πλήρως ανακαινισμένο καφέ και κατάστημα αθλητικών ειδών.

Τα ποδοσφαιρικά τουρνουά επιχειρήσεων, βοηθούν την σύσφιξη των σχέσεων και παράλληλα την δυνατότητα άθλησης και ψυχαγωγίας στα μέλη τους.

Η συνεχής αύξηση του ενδιαφέροντος και των συμμετοχών σε εταιρικά αθλητικά τουρνουά, αποδεικνύει, ότι όταν είναι δομημένα σε απόλυτα επαγγελματικές βάσεις, με γνώση, εμπειρία και υπευθυνότητα, μπορούν να επιφέρουν ψυχαγωγία, άθληση, άμιλλα και υγιή πρότυπα ζωής.

Δηλώστε τώρα την εταιρία σας σε αυτή την αθλητική γιορτή ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βρεθούν και να απολαύσουν.

Κάνοντας κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο θα μπορέσετε να κατεβάσετε την δήλωση συμμετοχής, την οποία αφού την συμπληρώσετε μπορείτε να την στείλετε στο info@cambodefutbol.gr ή να την προσκομίσετε οι ίδιοι στα γήπεδα μας.

Αιτηση Συμμετοχης
2018-03-08T22:26:20+00:00

2 Σχόλια

  1. ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 8 Μαρτίου 2018 σε 23:12 - Απάντηση

    Ωραία Γήπεδα,ευχάριστος χώρος αναμονής για τους γονείς!!!Να το επισκεφτείτε!!!

    • Campo de Futbol 8 Μαρτίου 2018 σε 23:17 - Απάντηση

      Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο και τα καλά σας λόγια!

Αφήστε ένα σχόλιο