Η εταιρεία Campo de Futbol διαθέτει για τις ανάγκες των πρωταθλημάτων και των διοργανώσεων που διεξάγει, πέντε (5) γήπεδα με πλαστικό χλοοτάπητα, πλήρως ανακαινισμένο καφέ και κατάστημα αθλητικών ειδών.

Επιπλέον εξειδικεύεται στις ακαδημίες ποδοσφαίρου διοργανώνοντας σε ετήσια βάση τουρνουά ακαδημιών. Έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Καρπενήσι «Veluchi Cup» (2009-2010), το Eretria Summer Tournament (2011-2012-2013)  ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια διοργανώνει το καλοκαιρινό πρωτάθλημα στο Πόρτο Χέλι  και στην Πρέβεζα σε συνεργασία με το YoungTalents.gr.

Η γνώση, η όρεξη, το πάθος και η εμπειρία του Ανδρέα και του Κώστα Παπαδόπουλου οδήγησαν στην λειτουργία ξανά ενός από τα μεγαλύτερα, πληρέστερα και πλήρως ανακαινισμένου club ποδοσφαίρου για τους λάτρεις της «μπάλας».

Έχοντας ο καθένας τις δικές του προσωπικές εμπειρίες από το επαγγελματικό πρωτάθλημα με την συμμετοχή τους σε ομάδες των Εθνικών κατηγοριών (Ιωνικός, Ατρόμητος Αθηνών, Χαραυγιακός, Ατρόμητος Πειραιώς, Εθνικός Αστέρας κ.α.), θέλησαν να ενώσουν τις εμπειρίες αυτές και να τις χρησιμοποιήσουν για να κάνουν ακόμα καλύτερη την δική σας εμπειρία με την χρήση των γηπέδων για την προσωπική σας ψυχαγωγία και άθληση.

Διοργανώνοντας καθημερινά πρωταθλήματα για να καλύψουν όλες τις ανάγκες που μπορεί να έχετε στο σημερινό δύσκολο εργασιακό περιβάλλον και διατηρώντας  24 ώρες την ημέρα τα γήπεδα ανοιχτά και φιλόξενα, καθιστά σίγουρο το γεγονός ότι μπορείτε να ενταχθείτε σε ένα από αυτά τα πρωταθλήματα για να αθλείστε, να χαλαρώνετε από την πίεση της ημέρας αλλά και να κάνετε αυτό που σας αρέσει πραγματικά : «Να παίζετε μπάλα».

Διοργανώνει πρωταθλήματα για φορείς, εταιρείες και δημόσιες υπηρεσίες όπως είναι τα πρωταθλήματα Πυροσβεστικής, Εκκλησιών, Αστυνομικών Τμημάτων, Φοιτητικά, Συλλόγων Κρήτης Αττικής κ.ά.

Ταυτόχρονα με την δημιουργία υπερσύγχρονου καταστήματος αθλητικών ειδών μπορείτε να καλύψετε όποια ανάγκη μπορεί να προκύψει για να μπορέσετε να αθληθείτε και να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας είδη σε πολύ χαμηλές τιμές.

Παράλληλα με τον πυλώνα του ποδοσφαίρου και για να μην αδικηθούν οι μικροί μας φίλοι, ανακαινίστηκε πλήρως  ο χώρος και οι εγκαταστάσεις για την δημιουργία παιδικών Πάρτι (Γενέθλια, Γιορτή κ.λ.π.) και εκδηλώσεων με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ποιότητας.

Ανδρέας Παπαδόπουλος
Ανδρέας Παπαδόπουλος
Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος έχει πολυετή εμπειρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στην Α’ Εθνική σαν παίκτης σε ομάδες όπως ο Ιωνικός, Ατρόμητος Αθηνών, Χαραυγιακός, Ατρόμητος Πειραιώς, Εθνικός Αστέρας κ.ά.
Κώστας Παπαδόπουλος
Κώστας Παπαδόπουλος
Ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει πολυετή εμπειρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στην Α’ Εθνική σαν παίκτης σε ομάδες όπως ο Ατρόμητος Αθηνών, Αστέρας Τρίπολης, Εθνικός Αστέρας κ.ά.